Bezpečná a výhodná investice do vašeho domu

Ovládací systém xComfort nabízí snížení spotřeby energií i vyšší komfort vašeho bydlení. Rovněž zvyšuje prodejní cenu vašeho domu. Rozsah řešení je od nízkých nákladů a flexibilní bezdrátové spínání / stmívání až do kompletního systému pro větší komfort, bezpečnost, bezpečnost a úspory energie. Xcomfort je stejně vhodné pro nové budovy nebo dodatečnou montáž.

  • Hlavní aplikace
  • Řízení osvětlení
  • Řízení teploty
  • Řízení žaluzií a rolet
  • Zabezpečení
  • Monitoring Energií a vizualizace
  • Dálkové ovládání a dohled

S xComfort získáte úplné bezdrátové ovládání vašeho domu, ať jste kdekoliv. XComfort zařízení komunikují bezdrátově mezi sebou a také s řídicí jednotkou Smart Manager, která je přes LAN připojená k Internetu. Takže ať už je smartphone připojen k Smart Manageru přes domácí Wi-Fi, nebo na dálku prostřednictvím internetu, aplikace Xcomfort pro Android a iOS vám dáva plnou kontrolu nad vašim domem. 

Systém xComfort pracuje bezdrátově na frekvenci 868.3 MHz - což je uzavřené frekvenční pásmo, které se používá pro automatizované systémy obytných budov v Evropě. Samostatné vedení určené pro tuto frekvenci zaručuje, že nedojde k přetížení či blokování. Pracovní dosah je přibližně 30 až 50 metrů uvnitř budovy s dřevěnou konstrukcí, ovšem patentní prvek pro větší šíření signálu, umožňuje praktický dosah značně rozšířit. xComfort je stejně tak vhodný jak pro nové budovy, tak pro rekonstruované. Od svého uvedení na trh roku 2003 ukázal svůj potenciál jako skutečná alternativa ke konvenčním instalačním metodám a získal si v Norsku solidní základnu zákazníků. Přes 2500 elektromontérů již absolvovalo školení o montáži systému xComfort a jsou tedy plně způsobilí systém instalovat. 

Od svého uvedení na trh v roce 2003, xComfort ukázal svou sílu jako skutečnou alternativu ke konvenčním metodám instalace a hodí se jak pro nové výstavby tak i pro rekonstrukce. 

Více technických informací o systému xComfort

 

zpět na homepage